Glasvezelcampagne

 

Beste leden en vrienden van RSV De Kegelaer,
De glasvezelcampagne van Delta Fiber in Kaatsheuvel is gestart. Als tenminste 20% van de huishoudens, ‘ja’ zegt tegen de aanleg van een glasvezelnetwerk en vóór 8 juni 2022 een abonnement afsluit bij één van de telecomaanbieders, dan komt er glasvezel in Kaatsheuvel. De aanleg van het netwerk start dan nog in 2022.
Wij van als vereniging vinden het van groot belang dat iedereen aangesloten kan worden op glasvezel om zo te profiteren van snel, stabiel en betaalbaar internet dat klaar is voor de toekomst. In deze tijd is dat belangrijker dan ooit. Daarom werken wij samen met Delta Fiber door middel van sponsoring en een clubactie.

Meld je vóór 8 juni aan via onze pagina of via onze Facebook pagina. 
Onderdeel van deze samenwerking is de sponsoring van onze vereniging. Overweeg je om een Glasvezelabonnement af te sluiten? Doe dat dan via onze vereniging. Via onderstaande linkjes kan jij je aanmelden voor glasvezel van Caiway of DELTA. Onze vereniging ontvangt dan € 50,- aan sponsorinkomsten! Jij als nieuwe klant ontvangt €25,- op je bankrekening! Als je voor 8 juni inschrijft betaal je geen aansluitingskosten t.w.v. € 650,- Belangrijk om te weten dat het sponsorbedrag en de eenmalige korting van €25,- alleen uitgekeerd worden indien je, je aanmeld via onderstaande linkjes. De sponsorinkomsten zullen wij inzetten voor <<<NADER IN TE VULLEN>>>

Aanmelden via Facebook doe je hier

Aanmelden bij Caiway doe je hier

 

 

 

 

Aanmelden bij DELTA doe je hier

Informatieavond

Speciaal voor de inwoners van Kaatsheuvel organiseert Delta fiber een online informatieavond. Hierin vertellen zij graag meer over de glasvezelcampagne, het aanbod en de aanleg van glasvezel. Ook is er de mogelijkheid om op deze avond al je vragen te stellen.

⦁ Woensdag 18 mei Online avond start. 19.30 uur. Mogelijkheid tot vragen stellen via live chat
Je kunt de online informatieavond volgen vanaf een computer, tablet of telefoon. Aanmelden voor de onlineavond doe je ⦁ hier.
⦁ Op Zondag 29 mei is Delta aanwezig op onze Paard-en-streek Dag. Je kan hier terecht om jezelf aan te melden voor onze clubactie en om al je vragen te stellen.

Steun de vereniging!

Om zoveel mogelijk mensen in Kaatsheuvel zich aan te laten melden en zo ook een mooi sponsorbedrag op te halen, hebben wij de hulp nodig van jullie als leden.

Ik wil jullie vragen om onze aanmeldlinkjes uit deze nieuwsbrief en onze social media posts te delen met de buren, familie en vrienden, en hen te vragen om zich via onze linkjes aan te melden. Alleen samen kunnen we er voor zorgen dat de 20% behaald wordt en ook Kaatsheuvel Glasvezel krijgt.

Namens RSV De Kegelaer

Reacties zijn gesloten.